+30 2371098290

Μεταμόρφωση Σιθωνία, Χαλκιδική 63071 Ελλάδα

info@themonopetro.gr

+30 2371098290

Συχνές ερωτήσεις

Καλώς ήρθατε στη σελίδα του Μονόπετρου με τις συχνές ερωτήσεις!

Οι αφίξεις γίνονται απο τις 14.00 και οι αναχωρήσεις γίνονται μέχρι τις 10.00.
Τα διαμερίσματα είναι πλήρως εξοπλισμένα με σεντόνια και πετσέτες. Υπηρεσίες καθαριότητας παρέχονται κάθε τέταρτη ημέρα, οπότε και γίνεται η αλλαγή των λινών και η καθαριότητα του δωματίου.
Δεν παρέχεται δυνατότητα extra bed. Κατόπιν συνεννόησης παρέχεται babycot και παιδικό καρεκλάκι φαγητού.

Τα κατοικίδια είναι δεκτά. Το μόνο που απαιτείται είναι το βιβλιάριο εμβολιασμών. Μένουν στο διαμέρισμα μαζί σας, καθώς δεν υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για τη φύλαξή τους, και ζητάμε ευγενικά να συνοδεύονται απο εσάς σε κάθε περίπτωση, ώστε να διατηρούμε τους χώρους του συγκροτήματος καθαρούς.

Περίπου 40 μέτρα μπροστά στο κτίριο θα βρείτε τοποθετημένα μια ομπρέλα και δύο ξαπλώστρες ανά διαμέρισμα. Η παραλία είναι αμμώδης και εκτείνεται περίπου 300 μέτρα κατά μήκος του κόλπου. Η θάλασσα χαρακτηρίζεται απο ποικιλομορφία.

Το Μονόπετρο βρίσκεται 29 χλμ. από τα Νέα Μουδανιά, 31 χλμ. από τον Πολύγυρο, όπου βρίσκεται και το νοσοκομείο της περιοχής και 90 χλμ. απο τη Θεσσαλονίκη.

Το πιο διάσημο τουριστικό χωριό της περιοχής είναι η Νικήτη, με πληθώρα επιλογών διασκέδασης όπως καφέ, beach bar, εστιατόρια, fast food και κάθε Τετάρτη μια υπάιθρια αγορά παραγωγών.
Οι διασημότερες παραλίες της Σιθωνίας – Καλογριά, Άγιος Ιωάννης, Λαγόμανδρα, Καρύδι, Αρμενιστής, Καβουρότρυπες, είναι σε απόσταση απο 15 εώς 22 χλμ.
Όλο το καλοκαίρι γίνονται εκδηλώσεις με πολιτιστικό ή και θρησκευτικό περιεχόμενο.
Στην ευρύτερη περιοχή της Μεταμόρφωσης βρίσκονται τρεις επισκέψιμες Μονές μεγάλου πνευματικού ενδιαφέροντος.
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για διαφορετικού τύπου προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να γνωρίσετε καλύτερα τη Χαλκιδική.